L’equip Kata som el Julio, el Xavi i el Raúl. Ens encanta el que fem i l’hi posem molt, molt de carinyo. I la diferència es nota en el gust!

Julio Ciganda

Cuiner y copropietari del Kata Restaurant; en constant creixement personal; apassionat de la gastronomia, el bon menjar i la bona companyia; amant dels productes de temporada; la cuina feta amb carinyo, simplicitat i honestitat; si vosaltres gaudiu jo també gaudeixo ¿Ballem?

 


Xavier Boncompte

Hola, jo sóc el Xavi, un dels socis fundadors del Kata amb el Julio i el Raúl, i el generador de la idea inicial. Des de ben petit, però especialment des de que al 1994 vaig començar els meus estudis a la Escola Superior d’Hostaleria i Turisme Sant Ignasi, vaig voler d’obrir un restaurant com el Kata. La meva passió com a client per tastar receptes de tot tipus i origen i la possibilitat de tenir-les totes al meu abast al mateix temps en un mateix àpat, em va portar al concepte Kata.

 


Raúl Molina

Sóc el Raúl Molina, chef y copropietari del Kata Restaurant; gran defensor de la cuina feta amb carinyo; la cuina que comença des de la base de les preparacions fins el resultat final; som artesans i ho produïm tot: el sofregit, les coccions lentes “xup-xup”; la cuina feta a poc a poc; per poguer donar cada dia el millor resultat possible, a vosaltres, clients i comensals del Kata; sóc també un gran amant de la naturala i del món animal; volia ser zoóleg… pero finalment em vaig decantar pels fogons. Des de ben petit i amb la meva mare vaig donar els meus primers passos i al final el foc va decidir el meu futur professional i des de fa més de 15 anys que m’hi dedico! Fins aviat!

 


 f’a;ldjkf;alkjdf
Print_Logo_COE2016_es_Andrei